⁠⁠⁠Ben jij een vrouwelijke technische student en benieuwd hoe het is om bij een groot technisch bedrijf te werken? Schrijf je dan nu in voor hét event voor technische WO studentes!

Techniek op Hakken 2017 zal 1 juni plaatsvinden in het muntgebouw in Utrecht. Tijdens de dag kom je in contact met maar liefst 15 interessante bedrijven zoals Accenture, Fokker, PWC, Nuon, BAM, Tetra Pak en Rijkswaterstaat door middel van speeddates, cases, een borrel en diner. Dit is dé manier om je goed te oriënteren en een uitgesproken kans om net die stage, traineeship of baan te vinden, waar jij naar op zoek bent!

Dit evenement is voor alle vrouwen die studeren aan de universiteit van Delft. Deze hele dag, deelname en inschrijven is voor studenten helemaal gratis. Dus ken je nog iemand die dit interessant zou vinden? Stuur dit berichtje dan even door. En schrijf je je deze week in? Maak dan kans op een €50 Zara bon.

Kijk voor meer informatie over de dag, filmpjes van de afgelopen edities op www.techniekophakken.nl.

Hopelijk tot dan!

Met vriendelijke groeten,

Integrand